Clermont-Ferrand
August 2006 - juli 2007
BRETAGNE
 
1. dag: Til Tours via Villaine-les-Rochers, en lille by syd for Tours, som er kendt for sine pileflettraditioner, og som Lisbeth absolut måtte se. Vi fik da også mødt en af pilefletterne, som bl.al har været i dansk fjernsyn. Overnatning på Etap i Tours med aftensmad på en fortovsrestaurant i centrum.
 
2. dag: Videre til Mont-Saint-Michel, det berømte slot på en klippe ud for kysten, hvor tidevandet før i tiden afgjorde, om man havde adgang til borgen og byen. Her er Europas største tidevandsforskel, helt op til 6-8 m. Punkterede lige efter afgangen fra Mont-St-Michel og måtte skifte hjul. Videre til den lille kystby Dinard på nordsiden af Bretagne.
 
3. og 4. dag: Små udflugter i området, bl.a. til nabobyen Saint Malo, hvor man gjorde klar til søndagens start på sejlskibsløbet Route du Rhum til Pointe-à-Pitre på Guadeloupe i Caraibien. Ellers små ture ned til stranden for at betragte tidevandet.
 
5. dag: Hjemtur via La Rochelle ved kysten nord for Bordeaux, en dag hvor temperaturen her i slutningen af oktober nåede op på 26 grader.
Billeder fra Bretagne-turen:
 
Klik på et billede for større billede. Brug venstrepil    og højrepil    til af skifte til forrige/næste billede. Klik på billedet for at lukke.
 
Pilefletteren i Villaine-les-Rochers Mont-Saint-Michel Mont-Saint-Michel Udsigt fra Mont-Saint-Michel Udsigt fra Mont-Saint-Michel Mont-Saint-Michel Udsigt fra Mont-Saint-Michel Punkteret! Punkteret! Hotellet i Dinard Saint Malo Kirken i Saint Malo Moules frites avec sauce Roquefort. En glad mand. I øvrigt en mærkelig idé med muslinger og pommes frites, men i Frankrig hører muslinger uværgerligt sammen med pommes frites. Men når de er veltilberedte, så gerne for mig.. Saint Malo Saint Malo Saint Malo Optog i Dinard Optog i Dinard Aften i Dinard Aften i Dinard Aften i Dinard