Clermont-Ferrand
August 2006 - juli 2007
Clermont-Ferrand
I lang tid havde vores franske venner en lejlighed i Rue Saint Dominique i tankerne. Lejligheden var på 3 værelser på anden sal, uden altan. Heldigvis gik det i vasken, da det viste sig, at den først blev klar en gang i september. Når jeg siger heldigvis er det fordi, de faldt over en lejlighed, som bare er super. Den ligger på et af hovedstrøgene i Clermont, Avenue des Etats-Unis, lige overfor den gamle bykerne. 110 km2, 4 værelser og en terrasse der vil noget. Over 60 m2 brugbart udeområde, hvor der er en pragtfuld udsigt til bjergene og Puy de Dôme, en af Auvergnes mange udslukte vulkaner. Det kan rent faktisk lade sig gøre at spille boule på terrassen, selv om vi ikke har gjort det endnu.
Billeder fra lejligheden:
 
Klik på et billede for større billede. Brug venstrepil    og højrepil    til af skifte til forrige/næste billede. Klik på billedet for at lukke.
 
Lejligheden på 2. sal set fra terrassen Udgang til terrassen Enkelt soveværelse Badeværelset Stuen Udsigt til Place St. Pierre Aftensmad på terrassen Træt hund Mere træt hund Place de l'Etoile overvåges