VERDENS LANDE
BASISOPLYSNINGER
Tiden viser klokken i landets hovedstad, når klokken er 12:00 (vintertid) i Danmark. Vælg stigende eller faldende sortering. Klik på kolonneoverskifterne for at sortere. Klik på landets navn for flere oplysninger. Klik på flaget for større billede. * = Findes i to verdensdele. ** = Rigsfællesskab.
Nationalmelodi: Klik på kendingsmærket unde Auto for at høre melodien på YouTube.
 
Verdensdel:    EUROPA    ●    ASIEN    ●    AFRIKA    ●    NORDAMERIKA    ●    SYDAMERIKA    ●    OCEANIEN    ●    ALLE LANDE 
Sortering:      Stigende ▲       Faldende ▼ 
Land Flag Auto Landekode Tid Tidszone Hovedstad Valuta
 
Argentina RA  +54 08:00 UTC-3 Buenos Aires Peso (ARS)
Bolivia BOL  +591 07:00 UTC-4 Sucre Boliviano (BOB)
Brasilien BR  +55 09:00 UTC-2 til -5 Brasilia Real (BRL)
Chile RCH  +56 07:00 UTC-4 til -6 Santiago Peso (CLP)
Colombia CO  +57 06:00 UTC-5 Bogotá Colombiansk peso (COP)
Ecuador EC  +593 06:00 UTC-5 til -6 Quito US dollar (USD)
Guyana GUY  +592 07:00 UTC-4 Georgetown Guyansk dollar (GYD)
Paraguay py  +595 07:00 UTC-4 Asunción Guarani (PYG)
Peru PE  +51 06:00 UTC-5 Lima Nuevo Sol (PEN)
Surinam SME  +597 08:00 UTC-3 Paramaribo Surinam dollar (SRD)
Uruguay ROU  +598 08:00 UTC-3 Montevideo Uruguayanske peso (UYU)
Venezuela YV  +58 06:30 UTC-4:30 Caracas Bolívar (VEB)