VERDENS LANDE
BASISOPLYSNINGER
Tiden viser klokken i landets hovedstad, når klokken er 12:00 (vintertid) i Danmark. Vælg stigende eller faldende sortering. Klik på kolonneoverskifterne for at sortere. Klik på landets navn for flere oplysninger. Klik på flaget for større billede. * = Findes i to verdensdele. ** = Rigsfællesskab.
Nationalmelodi: Klik på kendingsmærket unde Auto for at høre melodien på YouTube.
 
Verdensdel:    EUROPA    ●    ASIEN    ●    AFRIKA    ●    NORDAMERIKA    ●    SYDAMERIKA    ●    OCEANIEN    ●    ALLE LANDE 
Sortering:      Stigende ▲       Faldende ▼ 
Land Flag Auto Landekode Tid Tidszone Hovedstad Valuta
 
Australien AUS  +61 21:00 UTC+8 Canberra Australske dollar (AUD)
Fiji FJI  +679 23:00 UTC+12 Suva Fijiansk dollar (FJD)
Kiribati KIR  +686 23:00 UTC+12 til +14 South Tarawa Australsk dollar (AUD)
Marshalløerne MH  +692 23:00 UTC+12 Dalap-Uliga-Darrit US dollar (USD)
Mikronesien FSM  +691 21:00 UTC+10 Palikir US dollar (USD)
Nauru NAU  +674 23:00 UTC+12 Yaren Australske dollar (AUD)
New Zealand NZ  +64 23:00 UTC+12 Wellington Newzealandsk dollar (NZD)
Palau PAL  +680 20:00 UTC+9 Melekeok US dollar (USD)
Papua Ny Guinea PNG  +675 21:00 UTC+10 Port Moresby Kina (PGK)
Salomonøerne SOL  +677 22:00 UTC+11 Honiara Salomondollar (SBD)
Samoa WS  +685 00:00 UTC+13 Apia Tala (WST)
Tonga TON  +676 00:00 UTC+13 Nuku´alofa Pa´anga (TOP)
Tuvalu TUV  +688 23:00 UTC+12 Funafuti Tuvaluansk dollar . australsk dollar (AUD)
Vanuatu VAN  +678 22:00 UTC+11 Port Vila Vatu (VUV)