VERDENS LANDE
BASISOPLYSNINGER
Tiden viser klokken i landets hovedstad, når klokken er 12:00 (vintertid) i Danmark. Vælg stigende eller faldende sortering. Klik på kolonneoverskifterne for at sortere. Klik på landets navn for flere oplysninger. Klik på flaget for større billede. * = Findes i to verdensdele. ** = Rigsfællesskab.
Nationalmelodi: Klik på kendingsmærket unde Auto for at høre melodien på YouTube.
 
Verdensdel:    EUROPA    ●    ASIEN    ●    AFRIKA    ●    NORDAMERIKA    ●    SYDAMERIKA    ●    OCEANIEN    ●    ALLE LANDE 
Sortering:      Stigende ▲       Faldende ▼ 
Land Flag Auto Landekode Tid Tidszone Hovedstad Valuta
 
Bahamas BS  +1-242 06:00 UTC-5 Nassau Bahamansk dollar (BSD)
Barbados BDS  +1-246 07:00 UTC-4 Bridgetown Barbadisk dollar (BSD)
Belize BH  +501 05:00 UTC-6 Belmopan Belizisk dollar (BZD)
Canada CDN  +1 06:00 UTC-3:30 til -8 Ottawa Dollar ($) (CAD)
Costa Rica CR  +506 05:00 UTC-6 San José Colones (CRC)
Cuba C  +53 06:00 UTC-5 Havana Cubansk peso (CUP)
Dominica WD  +1-767 07:00 UTC-4 Roseau Østcaribisk dollar (XCD)
Dominikanske Republik DOM  +1-809 07:00 UTC-4 Santo Domingo Peso (DOP)
El Salvador ES  +503 05:00 UTC-6 San Salvador US dollar (USD)
Grenada WG  +1-473 07:00 UTC-4 St. George´s Østcaribisk dollar (XCD)
Grønland** KN  +299 08:00 UTC+0 til -4 Nuuk Danske kroner (DKK)
Guatemala GCA  +502 05:00 UTC-6 Guatemala City Quetzal (GTQ)
Haiti RH  +509 06:00 UTC-5 Port-au-Prince Gourde (HTG)
Honduras HN  +504 06:00 UTC-5 Tegucigalpa Lempira (HNL)
Jamaica JA  +1-876 06:00 UTC-5 Kingston Jamaicansk dollar (JMD)
Mexico MEX  +52 05:00 UTC-6 til -8 Mexico City Peso (MXN)
Nicaragua NIC  +505 05:00 UTC-6 Managua Córdoba (NIO)
Panama PA  +507 06:00 UTC-5 Panama Balboa (PAB)
Saint Kitts og Nevis KAN  +1-869 07:00 UTC-4 Basseterre Østcaribiske dollar (XCD)
Saint Lucia WL  +1-758 07:00 UTC-4 Castries Østcaribisk dollar (XCD)
Saint Vincent og Grenadinerne WV  +1-784 07:00 UTC-4 Kingstown Østcaribisk dollar (XCD)
Trinidad og Tobago TT  +1-868 07:00 UTC-4 Port-of-Spain Trinidadisk dollar (TTD)
USA USA  +1 06:00 UTC-5 til -10 Washington D.C. Amerikanske dollar ($) (USD)