VERDENS LANDE
BASISOPLYSNINGER
Tiden viser klokken i landets hovedstad, når klokken er 12:00 (vintertid) i Danmark. Vælg stigende eller faldende sortering. Klik på kolonneoverskifterne for at sortere. Klik på landets navn for flere oplysninger. Klik på flaget for større billede. * = Findes i to verdensdele. ** = Rigsfællesskab.
Nationalmelodi: Klik på kendingsmærket unde Auto for at høre melodien på YouTube.
 
Verdensdel:    EUROPA    ●    ASIEN    ●    AFRIKA    ●    NORDAMERIKA    ●    SYDAMERIKA    ●    OCEANIEN    ●    ALLE LANDE 
Sortering:      Stigende ▲       Faldende ▼ 
Land Flag Auto Landekode Tid Tidszone Hovedstad Valuta
 
Afghanistan AFG  +93 13:30 UTC+2:30 Kabul Afghani (AFN)
Armenien* ARM  +374 15:00 UTC+4 Jerevan Dram (AMD)
Aserbajdsjan* AZ  +994 15:00 UTC+4 Baku Manat (AZN)
Bahrein BRN  +973 14:00 UTC+3 Manama Bahrainsk dinar (BHD)
Bangladesh BD  +880 17:00 GMT (UTC+0) Dhaka Taka (BDT)
Bhutan BHT  +975 17:00 UTC+6 Thimphu Ngultrum (BTN)
Brunei BRU  +673 19:00 UTC+8 Bandar Seri Begawan Bruneisk dollar (BND)
Cambodja K  +855 18:00 UTC+7 Phnom Penh Riel (KHR)
Filippinerne RP  +63 19:00 UTC+8 Manila Filippinsk peso (PHP)
Forenede Arabiske Emirater UAE  +971 15:00 UTC+4 Abu Dhabi UAE-dirham (AED)
Georgien* GE  +995 14:00 UTC+3 Tbilisi Lari (GEL)
Indien IND  +91 16:30 UTC+5:30 New Delhi Indisk rupee (?) (INR)
Indonesien RI  +62 18:00 UTC+7 Jakarta Rupiah (IDR)
Iran IR  +98 14:30 UTC+3:30 Teheran Rial (IRR)
Iraq IRQ  +964 14:00 UTC+3 Bagdad Irakisk dinar (IQD)
Israel IL  +972 13:00 UTC+2 Tel Aviv Shekel (ILS eller NIS)
Japan J  +81 20:00 UTC+9 Tokio Yen (JPY)
Jordan JOR  +962 13:00 UTC+2 Amman Jordanske dinarer (JOD)
Kasakhstan* KZ  +7 15:00 UTC+4 Astana Tenge (KZT)
Kina CHN  +86 19:00 UTC+8 Beijing Renminbi (CNY)
Kirgisistan KS  +996 17:00 UTC+6 Bisjkek Som (KGS)
Kuwait KWT  +965 14:00 UTC+3 Kuwait City Kuwaitiske dinarer (KWD)
Laos LAO  +856 18:00 UTC+7 Vientiane Kip (LAK)
Libanon RL  +961 13:00 UTC+2 Beirut Libanesisk pund (LBP)
Malaysia MAL  +60 19:00 UTC+8 Kuala Lumpur Ringgit (MYR)
Maldiverne MV  +960 16:00 UTC+5 Malé Rufiyaa (MVR)
Mongoliet MGL  +976 18:00 UTC+7 Ulan Bator Tugrik (MNT)
Myanmar (tidl. Burma) MYA  +95 17:30 UTC+6:30 Naypyidaw Kyat (MMK)
Nepal NEP  +977 16:45 UTC+5:45 Kathmandu Nepalesisk rupee (NPR)
Nordkorea KP  +850 20:00 UTC+9 Pyongyang Nordkoreansk won (KPW)
Oman OM  +968 15:00 UTC+4 Muscat Omansk rial (OMR)
Pakistan PAK  +92 16:00 UTC+5 Islamabad Pakistansk rupee (PKR)
Quatar Q  +974 14:00 UTC+3 Doha Riyal (QAR)
Rusland* RUS  +7 14:00 GMT (UTC+0) Moskva Rubel (RUB)
Saudi-Arabien KSA  +966 14:00 UTC+3 Riyadh Riyal (SAR)
Singapore SGP  +65 19:00 UTC+8 City of Singapore Singapore dollar (SGD)
Sri Lanka CL  +94 16:30 UTC+5:30 Sri Jayawardenapura-Kotte Srilankansk rupee (LKR)
Sydkorea ROK  +82 20:00 UTC+9 Seoul Sydkoreansk won (KRW)
Syrien SYR  +963 13:00 UTC+2 Damaskus Syrisk pund (SYP)
Tadsjikistan TJ  +992 16:00 UTC+5 Dusjanbe Somoni (TJS)
Taiwan RC  +886 19:00 UTC+8 Taipei Taiwansk dollar (TWD)
Thailand T  +66 18:00 UTC+7 Bangkok Baht (THB)
Turkmenistan TM  +993 16:00 UTC+5 Asjkhabad Turkmensk manat (TMM)
Tyrkiet* TR  +90 14:00 UTC+3 Ankara Tyrkisk lira (TRY)
Usbekistan UZ  +998 16:00 UTC+5 Tasjkent Som (UZS)
Vietnam VN  +84 18:00 UTC+7 Hanoi Dong (VND)
Yemen YAR  +967 14:00 UTC+3 Sanaá Yemenitisk rial (YER)
Østtimor TL  +670 20:00 UTC+9 Dili US dollar (USD)