VERDENS LANDE
BASISOPLYSNINGER
Tiden viser klokken i landets hovedstad, når klokken er 12:00 (vintertid) i Danmark. Vælg stigende eller faldende sortering. Klik på kolonneoverskifterne for at sortere. Klik på landets navn for flere oplysninger. Klik på flaget for større billede. * = Findes i to verdensdele. ** = Rigsfællesskab.
Nationalmelodi: Klik på kendingsmærket unde Auto for at høre melodien på YouTube.
 
Verdensdel:    EUROPA    ●    ASIEN    ●    AFRIKA    ●    NORDAMERIKA    ●    SYDAMERIKA    ●    OCEANIEN    ●    ALLE LANDE 
Sortering:      Stigende ▲       Faldende ▼ 
Land Flag Auto Landekode Tid Tidszone Hovedstad Valuta
 
Albanien AL  +355 12:00 CET (UTC+1) Tirana Lek (ALL)
Andorra AND  +376 12:00 CET (UTC+1) Andorra la Vella € (EUR)
Armenien* ARM  +374 15:00 UTC+4 Jerevan Dram (AMD)
Aserbajdsjan* AZ  +994 15:00 UTC+4 Baku Manat (AZN)
Belgien B  +32 12:00 CET (UTC+1) Bruxelles € (EUR)
Bosnien-Hercegovina BiH  +387 12:00 CET (UTC+1) Sarajevo Konvertibilna mark (BAM)
Bulgarien BG  +359 13:00 UTC+2 Sofia Lev (BGN)
Cypern CY  +357 13:00 UTC+2 Nicosia € (EUR)
Danmark DK  +45 12:00 CET (UTC+1) København Kroner (DKK)
Estland EST  +372 13:00 UTC+2 Tallinn € (EUR)
Finland SF  +358 13:00 EET (UTC+2) Helsinki € (EUR)
Frankrig F  +33 12:00 CET (UTC+1) Paris € (EUR)
Færøerne** FO  +298 11:00 WET (UTC+0) Tórshavn Kroner (DKK)
Georgien* GE  +995 14:00 UTC+3 Tbilisi Lari (GEL)
Grækenland GR  +30 13:00 EET (UTC+2) Athen € (EUR)
Holland NL  +31 12:00 CET (UTC+1) Amsterdam € (EUR)
Hviderusland BY  +375 14:00 UTC+3 Minsk Hviderussisk rubel (BYR)
Irland IRL  +353 11:00 WET (UTC+0) Dublin € (EUR)
Island IS  +354 11:00 GMT (UTC+0) Reykjavik Krónar (ISK)
Italien I  +39 12:00 CET (UTC+1) Rom € (EUR)
Kasakhstan* KZ  +7 15:00 UTC+4 Astana Tenge (KZT)
Kosovo RKS  +? 12:00 CST (UTC+1) Pristina € (EUR)
Kroatien HR  +385 12:00 CET (UTC+1) Zagreb Kuna (HRK)
Letland LV  +371 13:00 UTC+2 Riga € (EUR)
Liechtenstein FL  +423 12:00 CET (UTC+1) Vaduz Schweizerfranc (CHF)
Litauen LT  +370 12:00 CET (UTC+1) Vilnius € (EUR)
Luxembourg L  +352 12:00 CET (UTC+1) Luxembourg € (EUR)
Makedonien MK  +389 12:00 CET (UTC+1) Skopje Makedonsk denar (MKD)
Malta M  +356 12:00 CET (UTC+1) Valletta € (EUR)
Moldova MD  +373 13:00 EET (UTC+2) Chisinau Moldovisk leu (MDL)
Monaco MC  +377 12:00 CET (UTC+1) Monaco € (EUR)
Montenegro MNE  +382 12:00 CET (UTC+1) Podgorica € (EUR)
Norge N  +47 12:00 CET (UTC+1) Oslo Kroner (NOK)
Polen PL  +48 12:00 CST (UTC+1) Warszawa Zloty (PLN)
Portugal P  +351 11:00 WET (UTC+0) Lissabon € (EUR)
Rumænien RO  +40 13:00 EET (UTC+2) Bukarest Leu (RON)
Rusland* RUS  +7 14:00 GMT (UTC+0) Moskva Rubel (RUB)
San Marino RSM  +378 12:00 CET (UTC+1) San Marino € (EUR)
Schweiz CH  +41 12:00 CET (UTC+1) Bern Schweizerfranc (CHF)
Serbien SRB  +381 12:00 CET (UTC+1) Beograd Dinar (CSD)
Slovakiet SK  +421 12:00 CET (UTC+1) Bratislava € (EUR)
Slovenien SLO  +386 12:00 CET (UTC+1) Ljubljana € (EUR)
Spanien E  +34 12:00 CET (UTC+1) Madrid € (EUR)
Storbritannien GB  +44 11:00 GMT (UTC+0) London Pound sterling (GBP)
Sverige S  +46 12:00 CET (UTC+1) Stockholm Kronar (SEK)
Tjekkiet CZ  +420 12:00 CET (UTC+1) Prag Tjekkisk koruna (CZK)
Tyrkiet* TR  +90 14:00 UTC+3 Ankara Tyrkisk lira (TRY)
Tyskland D  +49 12:00 CET (UTC+1) Berlin € (EUR)
Ukraine UA  +380 13:00 EET (UTC+2) Kijev Ukrainske hryvnia (UHA)
Ungarn H  +36 12:00 CET (UTC+1) Budapest Forint (HUF)
Vatikanet SCV  +39 12:00 CET (UTC+1) Vatikanet € (EUR)
Østrig A  +43 12:00 CET (UTC+1) Wien € (EUR)